MERSİN / TOROSLAR - Mustafa Kemal Ortaokulu

İNTERNET ETİĞİ KURALLARI

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü  kapsamında okulumuzda sivil savunma kulübü afet öncesi, sırası ve sonrası konularında bilgilendirme yaptı ve tatbikat gerçekleştirildi.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız SEZER OLĞAR tarafından Şiddet ve akran zorbalığının sebepleri, şiddet ve akran zorbalığına maruz kalan/ şiddet ve zorbalık gösteren çocuklarda görülen tepkiler ve anne babaların yapabilecekleri konusunda velilere bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ara

Okul Rehberlik Öğretmenimiz Sezer OLĞAR tarafından,  öğrencilerimize 12/12/2022 ve 23/12/2022 tarihlerinde  "Akran Zorbalığı" konulu seminer verildi. Verilen seminerle öğrencilerimiz şiddet, zorbalık, akran zorbalığı, siber zorbalık durumlarıyla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendiler. Zorbalık nedir?, Zorba kişi kimdir?, Zorbalıkla ilgili ne yapabilirim? konularında bilgi verildi.

Ekm

Tüm okulumuz öğrencilerine yönelik olarak bilinçli teknoloji kullanımı konulu seminer çalışmamız Okul Rehberlik Öğretmenimiz Sezer OLĞAR tarafından rehberlik servisimizce gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize Bilinçli teknoloji kullanımı ile ilgili Broşürler ve Rozetler dağıtılmıştır.

Eyl

Okulumuzun temizliği düzenli olarak yapılmakta olup maske, mesafe ve hijyene dikkat edilmektedir.